Tule mukaan Kulttuuritavoite 2030 -työryhmään!

Kulttuuri- ja taidealan keskusjärjestö KULTA ry koordinoi kansallista Kulttuuritavoite 2030-kampanjaa kulttuurin saamiseksi omaksi kestävän kehityksen tavoitteekseen YK:n tavoitteiden joukkoon. Mukaan kutsumme koko kansalaisyhteiskunnan – tervetuloa!

Onko sinulla tai järjestölläsi ajatuksia siitä, miten kulttuuria voitaisiin hyödyntää kestävän kehityksen moottorina? Löytyykö teiltä visio siihen, miten tavoitteessa onnistutaan? Tai haluatko yksinkertaisesti olla mukana kansallisessa liikkeessä, joka muuttaa maailmaa kulttuurin keinoin?

Ilmoita kiinnostuksesi osallistua työryhmään sähköpostitse osoitteeseen info@kulttuurijataide.fi. Työryhmä kokoontuu lähtökohtaisesti etänä, joten osallistua voit mistä päin Suomea tahansa. Toivotamme lämpimästi tervetulleiksi edustajat niin kulttuurikentältä kuin sen ulkopuolelta, sillä tämä kampanja on koko Suomen yhteinen!

P.S. Ensi viikolla Kaustisen kansanmusiikkijuhlilla on Kansanmusiikki-instituutin järjestämä seminaari aiheesta, jossa kuulemme mm. kansainvälisen Culture Goal 2030 -kampanjan keskeinen taustahahmo John Crowley ajatuksia aiheesta! Lauantaina 13.7. klo 11–13.30 järjestettävään seminaariin on vapaa pääsy ja voit osallistua siihen joko paikan päällä Kaustisella tai seuraamalla suoraa lähetystä Youtubessa. Lue lisää täällä.

Annika Lyytikäinen

Annika Lyytikäinen on kansanmuusikko ja -taloustieteilijä, jonka urapolut leikkaavat Kulttuuri- ja taidealan keskusjärjestö KULTA ry:n yhteiskuntasuhdevastaavan työssä.