Osallistu kultainen papukaijamerkki -kampanjaan ja nosta esiin onnistuneita kulttuuritekoja!

Suomessa on valtavasti hienoa ja monipuolista kulttuuri- ja taidetoimintaa, joka ansaitsee tulla nähdyksi. On tapahtumia, festivaaleja, hankkeita, järjestöjä, museoita, konserttisaleja, teattereita, klubeja, kulttuuritaloja, kirjastoja ja taitelijoita, taiteen koulutusta ja opetusta unohtamatta. Nyt on aika tuoda tämä upea toiminta esille ja palkita onnistuneita kulttuuritekoja!

Kultainen papukaijamerkki -kampanjaviikolla 24.-28.5. annetaan kultaisia papukaijamerkkejä onnistuneille kulttuuriteoille ja -toiminnalle ja nostetaan esiin kulttuurin ja taiteen monipuolisuutta valtakunnallisesti.

Mikä kulttuuriteko tai -toiminta on mielestäsi erityisen onnistunut ja ansaitsee tulla nähdyksi? Anna teolle kultainen papukaijamerkki ja osallistu kultainen papukaijamerkki -kampanjaan! Samalla pääset luomaan positiviista ilmapiiriä ja nostamaan esille kulttuurin ja taiteen merkityksellisyyttä.

 

Tule mukaan kampanjaan!

Kampanjaan voi osallistu koko kampanjaviikon ajan Twitterissä, Facebookissa tai Instagramissa. Tässä tarkemmat ohjeet osallistumiseen:

  • Lisää some-tilillesi kuva tai video, minkä yhteydessä kerrot kultaisen papukaijamerkin ansaitsemasta kulttuuriteosta tai -toiminnasta ja lisää julkaisuun #kultainenpapukaijamerkki. Postauksen kuvana käytetään lähtökohtaisesti kultaista papukaijamerkkiä ja kehu kirjoitetaan postauksen saatetekstiin. Voit myös käyttää itse valitsemaasi kuvaa tai kuvata aiheeseen liittyvän videon.
  • Papukaijamerkki-kampanjaviikon hashtagit ovat nämä: #kultainenpapukaijamerkki #kulttuurivaikuttaa 
  • Kultaisen papukaijamerkin löydät täältä: https://kulttuurijataide.fi/wp-content/uploads/2021/01/papukaijamerkki-002.png
  • Papukaijamerkin voi antaa esimerkiksi kunnalle tai kaupungille, hankkeelle tai projektille, henkilölle tai tapahtumalle tai yksittäiselle toimijalle, kuten järjestölle tai kulttuuritalolle.

OBS! Om du vill delta i Det gyllene papegojamärket-kampanjen på svenska, kan du ge Kulturstjärnan till den mest framgångsrika kulturgärningen eller -verksamheten.

 

Näytetään yhdessä, miten hienoa kulttuuritoimintaa maassamme on!

 

Avainsanat:

KULTA ry

Kulttuuri- ja taidealan keskusjärjestö KULTA ry on vuonna 2018 toimintansa aloittanut kulttuurin ja taiteen edunvalvoja. Järjestön tehtävä on parantaa kulttuurin ja taiteen yhteiskunnallista arvostusta ja taloudellisia toimintaedellytyksiä.
KULTA rf är kultur- och konstområdets centralorganisation. Vi arbetar för att stärka kulturens samhälleliga uppskattning och ekonomiska förutsättningar.
KULTA ry is a central organization for support and producer associations operating in the Finnish arts and culture industry. Its purpose is to advance the overall economic growth, operating conditions and social standing of the arts and culture industry.