fbpx

Osallistu kultainen papukaijamerkki -kampanjaan ja nosta esiin onnistuneita kulttuuritekoja!

Kultainen papukaijamerkki eli papukaija, jolla on kruunu päässä. Kuva: Jutta Kivilompolo
Papukaijamerkin on suunnittelut Jutta Kivilompolo

Suomessa on valtavasti hienoa ja monipuolista kulttuuri- ja taidetoimintaa, joka ansaitsee tulla nähdyksi. On tapahtumia, festivaaleja, hankkeita, järjestöjä, museoita, konserttisaleja, teattereita, klubeja, kulttuuritaloja, kirjastoja ja taitelijoita, taiteen koulutusta ja opetusta unohtamatta. Nyt on aika tuoda tämä upea toiminta esille ja palkita onnistuneita kulttuuritekoja!

Kultainen papukaijamerkki -kampanjaviikolla 24.-28.5. annetaan kultaisia papukaijamerkkejä onnistuneille kulttuuriteoille ja -toiminnalle ja nostetaan esiin kulttuurin ja taiteen monipuolisuutta valtakunnallisesti.

Mikä kulttuuriteko tai -toiminta on mielestäsi erityisen onnistunut ja ansaitsee tulla nähdyksi? Anna teolle kultainen papukaijamerkki ja osallistu kultainen papukaijamerkki -kampanjaan! Samalla pääset luomaan positiviista ilmapiiriä ja nostamaan esille kulttuurin ja taiteen merkityksellisyyttä.

 

Tule mukaan kampanjaan!

Kampanjaan voi osallistu koko kampanjaviikon ajan Twitterissä, Facebookissa tai Instagramissa. Tässä tarkemmat ohjeet osallistumiseen:

  • Lisää some-tilillesi kuva tai video, minkä yhteydessä kerrot kultaisen papukaijamerkin ansaitsemasta kulttuuriteosta tai -toiminnasta ja lisää julkaisuun #kultainenpapukaijamerkki. Postauksen kuvana käytetään lähtökohtaisesti kultaista papukaijamerkkiä ja kehu kirjoitetaan postauksen saatetekstiin. Voit myös käyttää itse valitsemaasi kuvaa tai kuvata aiheeseen liittyvän videon.
  • Papukaijamerkki-kampanjaviikon hashtagit ovat nämä: #kultainenpapukaijamerkki #kulttuurivaikuttaa 
  • Kultaisen papukaijamerkin löydät täältä: https://kulttuurijataide.fi/wp-content/uploads/2021/01/papukaijamerkki-002.png
  • Papukaijamerkin voi antaa esimerkiksi kunnalle tai kaupungille, hankkeelle tai projektille, henkilölle tai tapahtumalle tai yksittäiselle toimijalle, kuten järjestölle tai kulttuuritalolle.

OBS! Om du vill delta i Det gyllene papegojamärket-kampanjen på svenska, kan du ge Kulturstjärnan till den mest framgångsrika kulturgärningen eller -verksamheten.

 

Näytetään yhdessä, miten hienoa kulttuuritoimintaa maassamme on!