Tulevaisuuden kunta – hyvinvoinnin ja vapaa-ajan kuntavaalipaneeli 31.5.

Kuntavaalipaneelissa keskustellaan aiheista, joilla varmistetaan hyvinvointi muotoaan muuttavassa tulevaisuuden kunnassa. Paneelin järjestävät Allianssi, Kulta ry ja Olympiakomitea. Painopisteinä ovat nuoriso, kulttuuri ja liikunta. Nämä teemat ovat lähellä kuntalaisten arkea, koskettavat lähes kaikkia kuntalaisia ja ovat olennaisia tulevan kunnan päätöksenteossa.

Hyvinvoinnissa ja vapaa-ajassa on kyse elämänlaadusta ja kunnan elinvoimasta. Mitä siis eri puolueet pitävät tärkeänä ja tavoittelevat tulevaisuuden kuntalaisten hyvinvoinnin lisäämiseksi ja vapaa-ajanmahdollisuuksien kehittämiseksi?

Tule mukaan kuuntelemaan ja osallistu keskusteluun!

Voit ehdottaa kysymyksiä ja osallistua keskusteluun tunnisteella #tulevaisuudenkunta Twitterissä.

 

Aika: ma 31.5. klo 17.15-18.15

Paikka: etätoteutus – voit seurata tästä linkistä

Ei-pakollinen ilmoittautuminen: järjestäjillä on mahdollisuus välittää esimerkiksi paneelissa käytettyjä materiaaleja ilmoittautujille – voit halutessasi ilmoittautua mukaan.

Panelistit: Ville Skinnari (vpj, sd), Jussi Halla-aho (pj, ps), Petteri Orpo (pj, kok), Annika Saarikko (pj, kesk), Maria Ohisalo (pj, vihr), Jussi Saramo (vpj, vas), Silja Borgarsdóttir Sandelin (vpj, rkp), Sari Essayah (pj, kd), Harry Harkimo (pj, liik)

Järjestäjät: Nuorisoalan kattojärjestö Allianssi, Kulttuuri- ja taidealan keskusjärjestö KULTA ry ja Suomen Olympiakomitea

Lisätietoja:
Ilmari Nalbantoglu, va. toiminnanjohtaja
ilmari.nalbantoglu@alli.fi
050 574 1112

 

Järjestäjät:

Allianssilla on yli 140 jäsentä, jotka ovat nuorten parissa toimivia järjestöjä, esimerkiksi harrastejärjestöjä ja nuoristotyön palvelujärjestöjä.

Kulta ry:llä on 31 jäsenorganisaatiota, jotka edustavat koko laajaa kulttuurin ja taiteen kenttää, esimerkiksi teattereita, kirjastoja ja museoita.

Olympiakomitealla on 89 varsinaista jäsentä ja 30 kumppanuusjäsentä, jotka edustavat suomalaisen liikunnan ja urheilun järjestökenttää.

Avainsanat:

KULTA ry

Kulttuuri- ja taidealan keskusjärjestö KULTA ry on vuonna 2018 toimintansa aloittanut kulttuurin ja taiteen edunvalvoja. Järjestön tehtävä on parantaa kulttuurin ja taiteen yhteiskunnallista arvostusta ja taloudellisia toimintaedellytyksiä.
KULTA rf är kultur- och konstområdets centralorganisation. Vi arbetar för att stärka kulturens samhälleliga uppskattning och ekonomiska förutsättningar.
KULTA ry is a central organization for support and producer associations operating in the Finnish arts and culture industry. Its purpose is to advance the overall economic growth, operating conditions and social standing of the arts and culture industry.